Majka negira da je sina izbola nožem, tvrdi da se sam povredio

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka negira da je sina izbola nožem, tvrdi da se sam povredio

Državljanka Srbije Marija Pančić koja je u Crnoj Gori uhapšena pod sumnjom da je pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, negirala je da je dete izbola nožem i ispričala da se sam povredio na staklu, objavila je danas podgorička štampa.

Ona se tereti da je preksinoć u iznajmljenoj kući u mestu Rijeka Crnojevića, nožem izbola sina. Pančić je uhapšena čim je slučaj prijavljen policiji, a tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Na saslušanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pred tužiocem Marija Pančić tvrdila je da ti navodi nisu tačni i da se dečak sam povredio. Kazala je da je videla da je krvav i da ima rane koje su najverovatnije od stakla.

Branilac po službenoj dužnosti uhapšene Pančić, advokat Božidar Milonjić, potvrdio je medijima da je njegova klijentkinja negirala krivicu i da joj je tužilac nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata.

Predloženo je da se osumnjičenoj odredi pritvor, budući da je strana državljanka, ali i zbog mogućeg uticaja na više svedoka koje će istražitelji saslušati u nastavku istrage.

Pančićeva koja je rodom iz Bele Palanke, rekla je da je otac dečaka u Herceg Novom i da ih nije posećivao dve godine. Pojasnila je da je u mestu Rijeka Crnojevića iznajmila kuću u kojoj je živela sa sinom. Bavila se ugostiteljskim poslom u tamošnjim lokalima, objavio je Dan.

Policija je juče saopštila da je službenike Odeljenja bezbednosti Cetinje obavestila Hitna medicinska pomoć da je primljen sedmogodišnji dečak sa povredama na telu koje su nastale najverovatnije usled dejstva oštrog predmeta.

Dečak je u Hitnu medicinsku pomoć na Cetinju primljen sa četiri ubodne rane: na vratu, grudima i dve u butini. Lekari su pregledom posumnjali da se radi o porodičnom nasilju i o svemu obavestili policiju.

Pojedini meštani su obavestili medije da je o nasilju nad detetom bila upoznata direktorka Osnovne škole "Boro Vukmirović" Ana Novaković Adžić, ali ona nije želela da komentariše te navode.

Direktor cetinjskog Centra za socijalni rad Dejan Milošević je rekao da nasilje u porodici nije prijavljeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Majka negira da je izbola sina, tvrdi da se sam povredio

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Državljanka Srbije M. P. koja je u Crnoj Gori uhapšena pod sumnjom da je pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, negirala je da je dete izbola nožem...To je objavila podgorička štampa, dodajući da je osumnjičena ispričala da se dečak sam povredio na staklu...Ona se tereti da je preksinoć u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.