Tukla ga je, bila je AGRESIVNA! Ali da ga UBIJE...: Reči komšija o majci dečaka (7) izbodenog u grudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tukla ga je, bila je AGRESIVNA! Ali da ga UBIJE...": Reči komšija o majci dečaka (7) izbodenog u grudi!

Dečak (7) zadobio je teške telesne povrede nanesene oštrim predmetom

Državljanka Srbije M. P. (40), rodom iz Bele Palanke, uhapšena je preksinoć u Crnoj Gori nakon što je, prema navodima, nožem izbola svog sedmogodišnjeg sina po grudima u kući koju iznajmljuje u Rijeci Crnojevića.

Dečak je s teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu u Podgorici, gde je odmah operisan. Njegovo stanje je trenutno stabilno.

U crnogorskoj policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da su o jezivom nasilju obavešteni iz Hitne pomoći, koja je došla po pozivu majke.

- M.P. je pozvala Hitnu pomoć i prijavila da je njen sedmogodišnji sin pao i teško se povredio i da ozbiljno krvari. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta, odmah im je bilo jasno da dečak nije pao, već da je izboden nožem i to čak sedam puta, pa je o tome odmah obavešten Centar bezbednosti na Cetinju - objašnjava sagovornik iz crnogorske policije.

M.P. je odmah privedena. Tokom uviđaja u kući pronađen i nož kojim je majka navodno izbola svoje dete.

Komšije M.P. kazali su crnogorskim medijima da niko nije ni pretpostavio da je ona u stanju da uradi tako nešto.

- Bila je agresivna prema malom, tukla ga je, ali nikom nije palo na pamet da bi pokušala da ga ubije - ispričao je komšija.

Uhapšenoj je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRPKINJA OSUMNJIČENA DA JE IZBOLA SINČIĆA (7) U CRNOJ GORI SVE PORIČE: Zatekla sam ga u lokvi krvi, sam se povredio!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2018

Državljanka Srbije M. P. (40), poreklom iz Niša, negirala je juče u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici da teško ranila svog sedmogodišnjeg sina. Nju terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, koje se dogodilo preksinoć u iznajmljenoj kući u Rijeci Crnojevića, kada je navodno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.