[TEMA MESECA, CANNES LIONS 2018] VOLJENA DANIČIĆ, Head of Creative agencije Direct Media: „Može zvučati grubo, ali komercijalno gledano, mi nismo ista liga sa ostatkom sveta“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Jun.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[TEMA MESECA, CANNES LIONS 2018] VOLJENA DANIČIĆ, Head of Creative agencije Direct Media: „Može zvučati grubo, ali komercijalno gledano, mi nismo ista liga sa ostatkom sveta“

Našim sagovornicima postavili smo sledeća pitanja:

…komentar na promene u organizaciji festivala…Meni su i više nego simpatične najavljene promene. Pre svega, način na koji su prezentovane. Kao jedna od najvećih promena se navodi pojeftinjenje karata, a vi kada odradite matematiku, shvatite da su karte poskupele, jer sada sa smanjenjem broja dana, cena po danu skače za više od 100 eura. Bojim se da su i druge promene takvog tipa, više estetskog, nego suštinskog, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da, hajde da vidimo kako će proći festival, pa da onda komentarišemo.

…zašto Kanski lavovi srpskim agencijama samo za social good/non-profit kampanje…

Može zvučati grubo, ali komercijalno gledano, mi nismo ista liga sa ostatkom sveta, dok u social good/non-profit kategoriji, koja u slobodnom prevodu znači „tuga i teskoba“ možemo itekako da se takmičimo sa svetom.

U toj ligi smo, nažalost, čak i među favoritima.

…učešće svoje agencije na Cannes Lions 2018…Ne

…favoriti ovogodišnjeg izdanja festivala…Još uvek ne, jer iskreno, nisam ih sve pregledala. Ja imam ritual da se par dana pred festival izolujem i pregledam sve studije slučaja, onako, natenane i tada iskristališem favorite za koje kasnije iskreno navijam.

Autor: Nenad Danilović

Izvor: Advertiser Serbia

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.