Seka Aleksić će OVO KUPITI SINU za praznike: Decu treba učiti da budu skromna

Izvor: Story, 22.Dec.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić će OVO KUPITI SINU za praznike: Decu treba učiti da budu skromna

Folk zvezda Seka Aleksić jedna je od naših najuspešnijih pevačica koja ima uslova da sebi i svojim najmilijima može da priušti mnogo toga, međutim, za razliku od većine zvezda, Seka je još jednom pokazala da je odlikuje skromnost. Pevačica je za emisiju “Premijera” ispričala kako će svom dvogodišnjem sinu Jakovu za predstojeće praznike pokloniti slatkiše. – ... The post Seka Aleksić će OVO KUPITI SINU za praznike: Decu treba učiti da budu skromna appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seka Aleksić će ovo kupiti sinu za praznike

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018

Folk zvezda Seka Aleksić jedna je od naših najuspešnijih pevačica koja ima uslova da sebi i svojim najmilijima može da priušti mnogo toga, međutim, za razliku od većine zvezda, Seka je još jednom pokazala da je odlikuje skromnost...Pevačica je za emisiju "Premijera" ispričala kako će svom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.