Seka Aleksić će ovo kupiti sinu za praznike

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić će ovo kupiti sinu za praznike

Folk zvezda Seka Aleksić jedna je od naših najuspešnijih pevačica koja ima uslova da sebi i svojim najmilijima može da priušti mnogo toga, međutim, za razliku od većine zvezda, Seka je još jednom pokazala da je odlikuje skromnost.

Pevačica je za emisiju "Premijera" ispričala kako će svom dvogodišnjem sinu Jakovu za predstojeće praznike pokloniti slatkiše.

- Jednom prilikom smo doneli to neko ogromno, čokoladno jaje, a on se potpuno bio oduševio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tražiću od prijatelja da mi pošalju to iz inostranstva, nisam videla da kod nas to ima da se kupi - rekla je Aleksićeva za "Premijeru", pa nastavila priču na ovu temu.

- Šta će mu više? On to obožava. Decu treba učiti da budu skromna - dodala je pevačica i istakla šta misli o Novoj godini.

- Ne radujem se Novoj godini, ne verujem u Deda Mraza i nikada mu nisam pisala pisma. Božić doživljavam kao veliko tradicionalno slavlje. Za Novu godinu uvek radim. Želje imam svakodnevno, ne samo 31. decembra, a i ne verujem da se te želje uopšte ispunjavaju -zaključila je Seka.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.