Preminula Neda Arnerić: Diva srpskog glumišta napustila nas je u 67. godini

Izvor: Story, 10.Jan.2020, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Neda Arnerić: Diva srpskog glumišta napustila nas je u 67. godini

Kako prenose domaći mediji, slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, saznaje “Blic”. Podsećamo, u februaru prošle godine glumicu je u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu pronašao brat. Ona je tada hitno prevezena u bolnicu i lekari su se ... The post Preminula Neda Arnerić: Diva srpskog glumišta napustila nas je u 67. godini appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula glumica Neda Arnerić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je danas u 67. godini...Prema prvim informacijama, a koje je preneo Blic, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, gde je pronašao brat koji je danas hteo da je obiđe...Snimila je više od 100 filmova, odigrala četrdesetak uloga u pozorištu, a za svoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U poslednjem pojavljivanju u javnosti glumačka diva Neda Arnerić govorila je ovako: "Ne gledam svoje filmove i slike. Ne umem sebe da hvalim niti volim"

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2020, 09:57

Jedno od njenih poslednjih pojavljivanja pred kamerama bilo je oktobra prošle godine, kada je govorila pred kamerama TV "Prva" o mnogim temama Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, a pronašao ju je brat...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.