Preminula Neda Arnerić

Izvor: Tracara.com, 10.Jan.2020, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Neda Arnerić

Srpska glumica Neda Arnernić preminula je u 67. godini, preneli su domaći mediji. Prema nezvaničnim informacijama, pronađena je mrtva u stanu. Na licu mesta se nalaze pripadnici policije i Hitne pomoći. Glumica je se godinama borila sa depresijom. U martu ove godine pronašao ju je brat koji je provalio u njen stan na Vračaru zabrinut što mu ne odgovara na telefonske pozive. Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru. Podsećanja radi, Neda je tokom poslednje tri godine dva puta primljena na VMA i oba puta bila je životno ugrožena. The post Preminula Neda Arnerić appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Neda Arnerić

Izvor: B92, 10.Jan.2020

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini.

Nastavak na B92...

Preminula Neda Arnerić: Diva srpskog glumišta napustila nas je u 67. godini

Izvor: Story, 10.Jan.2020

Kako prenose domaći mediji, slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, saznaje “Blic”. Podsećamo, u februaru prošle godine glumicu je u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu pronašao brat. Ona...

Nastavak na Story...

Preminula Neda Arnerić

Izvor: Vostok.rs, 10.Jan.2020

Poznata glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, preneli su mediji. Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu na Vračaru, piše Politika. Neda Arnerić rođena je 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru i veliki broj uloga na filmu i u...

Nastavak na Vostok.rs...

Preminula Neda Arnerić

Izvor: SEEcult.org, 11.Jan.2020, 00:24

Proslavljena srpska filmska i pozorišna glumica Neda Arnerić preminula je u Beogradu 67. godini. Neda Arnerić pronađena je 10. januara u svom stanu na Vračaru, preneli su beogradski mediji, navodeći da je slavnu glumicu pronašao mrtvu njen brat.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.