Izvor: Luftika.rs, 10.Jan.2020, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla Neda Arnerić. Telo u stanu pronašao brat

Glumica Neda Arnerić preminula je danas u 67. godini života. Proslavljena glumica je tokom prethodnih godinu dana imala većih zdravstvenih problema, zbog čega je u februaru 2019. u besvesnom stanju primljena u Vojno-medicinsku akademiju.
Kako javlja Telegraf.rs, Nedu je za trpezarijskim stolom pronašao njen brat. Nema tragova nasilja.
Na licu mesta se nalaze pripadnici policije i Hitne pomoći.
Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << karijeru.
Njeno zdravstveno stanje se pogoršalo u decembru 2018, nakon što je preminuo doktor Milorad Mešterović, s kojim je bila u braku tri i po decenije.
„On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali mi je najveći prijatelji“, iskreno je jednom prilikom istakla glumica.
Pre njega bila je u braku sa dve poznate ličnosti, a zbog jednog muškarca su se mnogi zgražavali pa čak i njena majka.
Dejan Karaklajić, prvi suprug i reditelj s kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, te legendarni glumac Rade Marković, s kojim je, takođe, bila u braku.
https://media.publit.io/file/Ljudi/neda-arneric.mp4
Detalji o mestu u vremenu sahrane biće saopšteni naknadno.
Kako se Neda Arnerić dugo borila sa depresijom

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda umrla 10 dana pred godišnjicu smrti svoje najveće ljubavi: "Sa njim sam našla sreću, on je meni sve..."

Izvor: Blic, 10.Jan.2020

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je večeras, a njen treći suprug Milorad Mešterović (63) preminuo je početkom januara prošle godine, posle duge i teške bolesti.

Nastavak na Blic...

Ceca Bojković neutješna: Šokirana sam, moram da se priberem

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2020

​Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a popularnu glumicu Svetlanu Cecu Bojković rastužila je vijest da je njena koleginica iznenada umrla.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U centru Novog Pazara nađeno telo muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2020, 19:19

Telo muškarca pronađeno je oko 16 sati u širem centru Novog Pazara, prenosi portal Indeksonline...Na lice mesta su odmah došli policijska patrola i ekipa hitne pomoći...Dolaskom na teren konstatovali su da se radi o muškarcu D. B, starom 41 godinu, a na telu nema tragova nasilja. Prema još nepotvrđenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.