Pre nego što je obelodanila da je TRUDNA, manekenka objavila PROVOKATIVNE FOTKE, ali svi se čude NJENOM BIZARNOM STOMAKU! (foto)

Izvor: Story, 14.Avg.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre nego što je obelodanila da je TRUDNA, manekenka objavila PROVOKATIVNE FOTKE, ali svi se čude NJENOM BIZARNOM STOMAKU! (foto)

Budući da često pozira u kupaćim kostimima i ističe svoju figuru, Ešli Grejem je ovoga puta objavila slike koje su začudile sve njene pratioce. Iako ona, pored svoje profesije, ruši predrasude o krupnijim ženama slikama koje svakodnevno objavljuje na svojim Instagram nalogu, dve sporne fotke naišle su na sitne opaske i to zbog stomaka. Da li ... The post Pre nego što je obelodanila da je TRUDNA, manekenka objavila PROVOKATIVNE FOTKE, ali svi se čude NJENOM BIZARNOM STOMAKU! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.