Ovako danas izgleda Talija: Sve životne tajne zvezde serije Marimar

Izvor: Story, 13.Nov.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgleda Talija: Sve životne tajne zvezde serije Marimar

Talija se našoj publici prvi put predstavila devedesetih godina u seriji Marimar, a potom smo je gledali i kao Rosalindu.

Rođena je 26. avgusta 1971. godine u Meksiko Sitiju, a puno ime joj je Arijadna Talija Sodi Miranda. Najmlađa je od pet sestara, koje su takođe veoma talentovane i poznate, baš kao i njena sestričina Kamila Sodi (Floresita iz serije Nevina).

Glumom i pevanjem bavi se od svoje 18. godine, pa je nama, osim po serijama, poznata i po hitu Amor a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << la Mexicana. Međutim, kada se udala za producenta Tomija Motolu 2. decembra 2000. godine, rešila je da se odrekne glume i posveti više porodici.

Svi su verovali da će njena ljubav sa mnogo starijim Tomijem (kome je 67 godina) trajati kratko, posebno zbog njegove burne prošlosti i već okončanih brakova sa Lisom Klark , od koje se razveo 1990. nakon dve decenije zajedno i dvoje dece, kao i Marajom Keri, sa kojom je bio od 1993. do 1997. Međutim, njih dvoje su već 15 godina veoma srećni i imaju dvoje dece - ćerku Sabrinu Sake dobili su u oktobru 2007. a sina Metju Aleksandra u junu 2011.

Iako dolazi iz privilegovane i imućne porodice, Talijin život nije bio nimalo lak. Preživela je ozbiljnu dramu, kada su njene sestre Laura i Ernestina otete, pa je i platila otkup za njih, nakon čega su se našle na slobodi. Uprkos tome, sa Laurom je i danas u veoma lošim odnosima, koja ne propušta priliku da napadne svoju najmlađu sestru, pa joj je čak javno prebacivala i što je abortirala, pre nego što je konačno postala majka. Osim toga, pre sedam godina Talija se i sama borila sa ozbiljnom bolešću, ali je uspela da je pobedi. Danas izgleda apsolutno savršeno, kao da je vreme za nju stalo. piše portal 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.