Kako izgleda kad neko projuri pored vas sa 330 na sat VIDEO

Izvor: B92, 05.Jun.2021, 10:08

Kako izgleda kad neko projuri pored vas sa 330 na sat VIDEO

Video je snimljen na delu nemačkog auto-puta gde nema ograničenja brzine.

Postizanje maksimalne brzine na autobanu na snimcima najčešće gledamo iz perspektive vozača, a sada imamo priliku da vidimo istu situaciju iz potpuno drugog ugla.

Naime, snimak donosi pogled na auto koji juri iz perspektive drugog učesnika u saobraćaju, koji se kreće u susednoj traci znatno manjom brzinom.

Na snimku Marecedes AMG E63 S karavan juri čak 332 km/h, dok se drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozilo kreće 80 km/h.

Nakon videa od pre neki dan, u kome je Rimčeva Nevera snimljena kako na magistrali u okolini Dubrovnika juri 230 km/h, bilo je onih koji su pokušali pronaći opravdanje za obesnu vožnju i relativizovali čitavu stvar iznoseći podatak kako električni hiperautomobili ima moćne kočnice.

Kada je vreme reakcije u pitanju, pogledajte još jednom gornji video i imajte na umu da se auto iz koga se snima kreće brzinom od 80 km/h te je njihova relativna razlika brzina slična onoj iz pomenutog slučaja sa hrvatske magistrale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.