IKEA ne žuri u Srbiju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Apr.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKEA ne žuri u Srbiju

ADVERTISER-SERBIA.COM / Švedska kompanija IKEA, koja je 2006. ponovo došla na tržište Srbije i regiona jugoistočne Evrope, ima u planu da otvori pet robnih kuća u našoj zemlji, ali u tom poslu nigde ne žuri, ističu u toj kompaniji koja se bavi proizvodnjom nameštaja i kućne opreme >>>(Ključne reči: Igor Štefanac; Rasim Ljajić; Ekonomista Goran Nikolić; trgovinski lanaci; trgovina; brendovi; brands; kompanije; proizvođač nameštaja; nameštaj)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Marketing Summit Belgrade 2014: Pobeda marketinga

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Apr.2014

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Prva konferencija Marketing Summit Belgrade – Marketing pobeđuje u zemlji, regionu i svetu, održana 10. aprila u beogradskom hotelu Hyatt Regency, okupila je više od 300 učesnika iz zemlje i regiona >>>(Ključne reči: Gorenje Aleksander Uranc; Atlantic grupa Srećko...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.