I&F McĆošak: Social Media Manager – zanimanje o kome se priča

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Mar.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I&F McĆošak: Social Media Manager – zanimanje o kome se priča

U sredu 30. marta od 18 časova, I&F McCann Grupa će u okviru I&F McĆoška ponoviti veoma uspešnu radionicu digitalne agencije DRIVE – Social Media Manager zanimanje o kome se priča

Ovim I&F McCann Grupa nastavlja sa predavanjima i radionicama organizovanim u saradnji sa Američkim kutkom Beograd (American Corner Belgrade)

Ideja događaja je da se svim zainteresovanim mladim ljudima na direktan i otvoren način približimo oblast digitalnog marketinga i da se kroz razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i praktične radionice upoznaju sa specifičnostima zanimanja Social Media Manager.

Upravljanje kanalima na društvenim mrežama nije puko postavljanje fotografija i tekstova. Danas se Social Media Management smatra složenim i izuzetno dinamičnim zanimanjem, koje je privlačno brojnim mladim zaljubljenicima u internet marketing.

Na predavanju će publika saznati male tajne koje bi uspešan Social Media Manager trebalo da zna. Želja nam je da pozovemo zainteresovane da kroz razgovor sa predstavnicima agencije Drive, na licu mesta saznaju više detalja o mogućnostima stručnog usavršavanja za ovaj posao, kao i da eventualno predaju svoj CV.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem Emaila: beograd@americancorners.rs

Američki kutak u Srbiji postoji od 2003.godine i prvenstveno je formiran radi boljeg razumevanja kultura SAD i Srbije. Napravljen po ugledu na američke biblioteke, Američki kutak vremenom je prerastao u svojevrstan kulturno-obrazovni centar koji svoje sadržaje nudi zainteresovanima svih uzrasta.

I&F McCann Grupa je i do sada kroz različite aktivnosti doprinosila boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.

Vidimo se svake poslednje srede u mesecu!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.