Emina Jahović prekinula nagađanja: Nema ništa od pomirenja sa Mustafom, razvodimo se! (video)

Izvor: Story, 04.Apr.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović prekinula nagađanja: Nema ništa od pomirenja sa Mustafom, razvodimo se! (video)

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal odlučili su da stave tačku na njihov desetogodišnji brak, ali kao da fanovi i mediji žele na svaki mogući način da ih pomire i ponovo vide zajedno, pa koriste svaki mogući potez da se to i dogodi. Emina je tako pre dva dana na Instagramu postavila citat kojim ... The post Emina Jahović prekinula nagađanja: Nema ništa od pomirenja sa Mustafom, razvodimo se! (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

LJUDI BIRAJU DA NE PRIMEĆUJU NEKE STVARI... Emina uputila poruku, a OVAJ deo svima upada u oči (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2018

Posvećeno?..Otkako su objavili da se razvode, pevačica Emina Jahović i njen (bivši) suprug Mustafa Sandal su još više pod budnim okom javnosti...Čim su se zajedno pojavili na utakmici njihovog sina, počela su nagađanja da će se par možda ipak pomiriti, upravo zbog dece...Međutim, ni jedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.