Druga strana medalje: Nećete verovati kako sada izgleda Kejt Mos (FOTO)

Izvor: Story, 25.Sep.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga strana medalje: Nećete verovati kako sada izgleda Kejt Mos (FOTO)

Poznata manekenka našla se u medijskoj žiži zbog jednog specifičnog razloga. Naime, mnogi su iskritikovali njen izgled...

Kejt Mos, Foto: Progimedia

Kejt Mos ima 41. godinu, pa su mediji njenu pojavu iskoristili da iskritikuju njen fizički izgled.

Naime, u svetu mode gde je lepota jedini kriterijum, a proces starenja nešto najgore što može da vam se desi, Kejt je ponosno prošetala i naišla na gomilu kritika na račun svog izgleda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Životna priča Kejt Mos: Na putu od ludila do spokoja

Iako se većina žena danas bori da ne ostari, starenje je proces od koga još niko nije pobegao, pa čak ni najlepše žene na svetu.

Ćerka Kejt Mos: Sramota me je ponašanja moje majke

Uprkos svemu, mi tvrdimo da žena može biti lepa uvek, bez obzira na svoje godine, a Kejt je očigledno prihvatila svoje godine i sve ono što one sa sobom nose. Za to je potrebna velika hrabrost, brabo Kejt!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.