Dodela BAFTA nagrada: Šarliz Teron oduševila modnim izdanjem, Kejt Midlton razočarala starom haljinom! (foto)

Izvor: Story, 03.Feb.2020, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela BAFTA nagrada: Šarliz Teron oduševila modnim izdanjem, Kejt Midlton razočarala starom haljinom! (foto)

Sinoć je održana 73. svečana dodela BAFTA nagrada a ovom prilikom na crvenom tepihu okupio se veliki broj poznatih ličnosti Pored svačenih toaleta koje su i ove večeri bile u fokusu, veče je svakako prošlo i u dodeli sjajnih nagrada. Hoakin Feniks koji je osvojio publiku ulogom u filmu “Joker” proglašen je za najboljeg glumca ... The post Dodela BAFTA nagrada: Šarliz Teron oduševila modnim izdanjem, Kejt Midlton razočarala starom haljinom! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Irina Šajk i Bredli Kuper zajedničkom fotografijom podigli prašinu (foto)

Izvor: Story, 04.Feb.2020, 12:41

Irina Šajk i Bredli Kuper nekoliko meseci posle razvoda ponovo zajedno, ali samo na slici! Irina Šajk koja se pre sedam meseci zvanično razvela od holivudskog glumca Bredlija Kupera, preksinoć je prisustvovala žurki povodom dodele BAFTA nagrada. Budući da je na istom mestu bio i Bredli Kuper,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.