Čuju se svadbena zvona: Verila se Adriana Čortan!

Izvor: Story, 11.Mar.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuju se svadbena zvona: Verila se Adriana Čortan!

Izgleda da će popularna voditeljka Adriana Čortan uskoro stati na ludi kamen. Kako saznaje portal mondo.rs, Adriana je zaprošena i to na veoma romantičan način, na koncertu Džibonija na Kopaoniku. Dečko lepe voditeljke, Nemanja, popeo se na scenu zajedno s njom i pred nekoliko hiljada ljudi je zaprosio! Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 9. ... The post Čuju se svadbena zvona: Verila se Adriana Čortan! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Kostov napadnuta u Švedskoj: Tu jezivu scenu želim da izbrišem iz glave što pre!

Izvor: Story, 11.Mar.2018

Poznata folk pevačica Jelena Kostov prošla je kroz pakao tokom boravka u Švedskoj gde je imala nastup. Naime, kako portal pink.rs saznaje, Jelena je napadnuta na parkingu jednog velikog šoping centra gde je i opljačkana. – Jelena je odlučila da prekrati vreme do nastupa u Švedskoj, pa je odlučila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.