Vukčević razgovara sa Bramercom o Mladićevim jatacima

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević razgovara sa Bramercom o Mladićevim jatacima

Razgovori srpskog tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića i glavnog haškog tužioca Serža Bramerca počeli su u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Vladimir Vukčević i Serž Bramec razgovaraju o izveštaju Savetu bezbednosti UN

Tema razgovora je redovan šestomesečni izveštaj, koji tužilac Bramerc priprema za Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija.

On je više puta javno govorio da je neophodno sprovesti detaljnu istragu o skrivanju Ratka Mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Radovana Karadžića, kao i ko im je pomagao u tome. Srpski tužilac će zato upoznati kolegu iz Haga sa detaljima istrage, koja se vodi u Srbiji.

Bramerc se sastaje još sa Rasimom Ljajićem, koji je predsednik Nacionalnog saveta sa saradnju Srbije sa Haškim tribunalom.

Nije planirano da se susretne sa dosadašnjim predsednikom Srbije Borisom Tadićem, niti sa njegovim naslednikom Tomislavom Nikolićem.

Povezane vesti: Ljajić: Istragu o Mladićevim jatacima ne vršimo zbog Tribunala Bramerc: Suđenje Mladiću će biti ubrzano Vukčević: Od Bramerca očekujemo objektivan izveštaj Vukčević: Očekujem pozitivan izveštaj Bramerca Bramerc: Mladić se uspešno skriva jer je operativac
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.