Izvor: B92, 28.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević očekuje hapšenje Mladića

Beograd -- Tužilac za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević rekao je da očekuje da će Ratko Mladić uskoro biti uhapšen.

Vukčević je agenciji Asošiejted pres rekao da veruje da se bivši vojni komandant bosanskih Srba krije u Srbiji. On je rekao da ne veruje da je Mladić promenio lični izgled tokom skrivanja, kao što je to učinio bivši politički vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić koji je uhapšen prošlog meseca.

Vukčević je naveo da su njih dvojica potpuno različite ličnosti.

Mladića i Karadžića Haški sud optužio je za genocid i zločine protiv čovečnosti tokom rata u BiH.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukčević očekuje skoro hapšenje Mladića

Izvor: Mondo, 28.Avg.2008

Tužilac za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević rekao je u četvrtak da očekuje da će Ratko Mladić, koga je Haški tribunal optužio za ratne zločine, uskoro biti uhapšen.

Nastavak na Mondo...

Vukčević očekuje skoro hapšenje Mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Avg.2008

Tužilac Srbije za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je danas da očekuje da će Ratko Mladić, koga je Haški tribunal optužio za ratne zločine, uskoro biti uhapšen. On je kazao agenciji Asošiejted pres (AP) da veruje d ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vukčević: Očekujem skoro hapšenje Mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2008, 00:37

BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je danas da očekuje da Ratko Mladić uskoro bude uhapšen i naglasio da Srbija intenzivno traga za poslednjim haškim beguncem optuženim za genocid..."Sve naše službe su angažovane do krajnjih granica. Ako nastavimo s dinamikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vukčević: Zatražićemo izručenje Egnera

Izvor: RTS, 29.Avg.2008

Srbija će tražiti izručenje američkog državljanina Petera Egner, koji je tokom Drugog svetskog rata služio u nemačkoj vojsi u Beogradu i odgovoran je za smrt 17.000 civila, izjavio je tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević. .Vukčević je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.