Tadić : Policija Srbije uhapsila Ratka Mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić : Policija Srbije uhapsila Ratka Mladića

Policija Srbije uhapsila u tajnoj operaciji pre nekoliko sati Milorada Komadića, za koga se sumnja da je Ratko Mladić, potvrđeno za B92.
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Ratko Mladić?

Izvor: Šumadija Press, 26.Maj.2011

Pre nekoliko sati u tajnoj operaciji je uhapšen Milorad Komadić, za koga se sumnja da je Ratko Mladić, objavio je B92. U toku je DNK provera.

Nastavak na Šumadija Press...

UHAPŠEN RATKO MLADIĆ?

Izvor: Danas, 26.Maj.2011

Specijalna jedinica MUP Srbije danas je u tajnoj operaciji pre nekoliko sati uhapsila izvesnog Milorada Komadića, tvrdi zagrebački portal Jutarnji.hr, koji iz policijskih izvora u Beogradu saznaje da bi se "vrlo lako" moglo dogoditi da je uhapšeni zapravo haški begunac Ratko Mladić.

Nastavak na Danas...

Nezvanično: Uhapšen Ratko Mladić

Izvor: Politika, 26.Maj.2011

BEOGRAD : Hrvatski Jutarnji list saznaje da je Specijalna jedinica MUP-a Srbije u tajnoj operaciji pre nekoliko sati uhapsila izvesnog Ratka Komadića za koga se sumnja da je Ratko Mladić. Hapšenje je navodno usledilo posle dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića...

Nastavak na Politika...

Uhapšen Ratko Mladić?

Izvor: Cafe.ba, 26.Maj.2011

Policija Srbije uhapsila u tajnoj operaciji prije nekoliko sati Milorada Komadića, za koga se sumnja da je Ratko Mladić, javljaju beogradski mediji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.