Studentice koje su veličale Ratka Mladića isključene sa sarajevskog fakulteta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jul.2023, 17:12

Studentice koje su veličale Ratka Mladića isključene sa sarajevskog fakulteta

Studentice Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije UNSA Valentina Vujičić i Slađana Todić, isključene su s nastavka studija na tom fakultetu u trajanju od tri godine. Ovo je objavljeno u saopštenju za javnost na web sajtu Univerziteta u Sarajevu, kojeg je potpisao dekan ovog fakulteta Jasmin Ahić. Protiv njih je bila pokrenuta disciplinska prijava, jer su 11. jula na dan obilježavanja 28. godišnjice genocida u Srebrenici veličale Ratka Mladića, koji je presudom u...
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjene studentkinje koje su veličale Ratka Mladića: Isključene sa fakulteta u Sarajevu

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2023

Studentkinjama sarajevskog Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i bezbednost Valentini Vujičić i Slađani Todić onemogućen je nastavak studija u trajanju od tri godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.