Izvor: SrbijaNet.rs, 29.Nov.2010, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić: Podaci Vikiliksa o Mladiću mogu biti veoma značajni za nas

Profesor Fakulteta političkih nauka Predrag Simić izjavio je večeras da objavljivanje tajnih dokumenata na "Vikiliksu" o Ratku Mladiću, naročito njegovim vezama sa zapadnim obaveštajnim službama u BiH i sporazumima sa istaknutim amričkim diplomatama, može biti značajno za naše istoričare, ali i političare.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Navodi Vikiliksa o Jeremiću nisu potvrđeni

Izvor: Blic, 29.Nov.2010

BEOGRAD - Zvaničnici Ministarstva spoljnih poslova Srbije istakli su večeras da verodostojnost navoda iz poverljivih diplomatskih materijala sa sajta Vikiliks, koja se odnose na šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića, nije potvrđena, dok profesor Fakulteta političkih nauka Predrag Simić smatra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.