Rusija garantuje za Ratka Mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Mar.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija garantuje za Ratka Mladića

Portparol Haškog tribunala Nenad Golčevski potvrdio je za Radio Slobodna Evropa da je Sud u Hagu dobio hitan podnesak koji je podnela odbrana optuženika Ratka Mladića. U tom zahtevu, kako prenose lokalni mediji, od Tribunala se traži da se Mladiću odobri privremeno puštanje iz pritvorske jedinice u Hagu kako bi se prebacio u Rusiju radi neophodnog kliničkog lečenja.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija uputila Haškom tribunalu garancije za Mladića

Izvor: SandzakPress.net, 21.Mar.2017

Glasnogovornik Haškog tribunala Nenad Golčevski potvrdio je za Radio “Slobodna Evropa” da je ovaj sud u Hagu dobio hitan podnesak koji je podnijela odbrana optuženog za genocid i ratne zločine, generala Ratka Mladića. U tom zahtjevu od Tribunala se traži da se Mladiću odobri privremeno puštanje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.