Protest podrške sa demonstrantima u BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest podrške sa demonstrantima u BiH

Par stotina, uglavnom mladih ljudi, održali su danas u Knez Mihailovoj ulici protest solidarnosti sa demonstrantima u Bosni i Hercegovini, sa koga je poručeno da su problemi isti u svim državama na Balkanu i da je zato krajnje vreme da se svi ujedine protiv zajedničkih neprijatelja. Jake policijske snage su kordonom opkolile učesnike protesta, kako bi sprečini da do njih dođu protivnici tog skupa, kojih je isto bilo pedesetak, a skandirali su "Srbija", "Republika Srpska", "Ratko Mladić" i "Radovan Karadžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu "mlaka" podrška protestima u BiH

Izvor: Mondo, 10.Feb.2014

Grupa pedesetak mladih ljudi održala je danas u Knez Mihailovoj ulici protest solidarnosti sa demonstrantima u Bosni..

Nastavak na Mondo...

Podrška protestima u Federaciji BiH

Izvor: Studio B, 10.Feb.2014

U znak podrške protestima širom Bosne i Hercegovine, u centru Beograda održan je skup na kom se okupilo nekoliko desetina nezavisnih aktivista. ..Ovaj skup je, međutim, obeležilo nadvikivanje i razmena psovki između grupe koja podržava proteste i  njihovih protivnika, koji su uzvikivali "Živeo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.