Otkazana izložba u Klubu Narodnog pozorišta zbog eksplicitnog sadržaja

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana izložba u Klubu Narodnog pozorišta zbog "eksplicitnog sadržaja"

Otvaranje izložbe "Autoportretisanje - Maske su pale" Tijane Grujić, koje je trebalo da bude održano večeras u Klubu Narodnog pozorišta u Beogradu, otkazano je u poslednjem trenutku uz obrazloženje da "slike sadrže eksplicitne erotske sadržaje".

Otvaranje je bilo zakazano za 26. novembar, u 20 sati, u Klubu Narodnog pozorišta Srbije, ali je otkazano, iako je već urađena postavka slika, javnost obaveštena, i zvanice pozvane.

Glogovac rešio da otkrije šta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << misli o Ratku Mladiću i izjavom šokirao sve! (FOTO)

Akademska slikarka i profesorka iz Bečeja, autorka slika, Tijana Grujić kaže da je mesec dana pred izložbu, uprava Kluba Narodnog pozorišta Srbije bila upoznata, kako sa njenom biografijom, tako i sa njenim slikama.

U najavi izložbe bilo je navedeno da je namera Tijane Grujić bila da ovom postavkom u Beogradu "zaokruži uspešan ciklus svojih izložbi koje su održane u Njujorku, Parizu i Kanu, gde je između ostalih, njene slike izlagala na svojoj izložbi i Marina Pikaso, unuka slavnog Pabla Pikasa".

Srbija će danas biti OVDE, kako bi pokazala koliko SRCE IMA!

Tanjugu je potvrđeno da Klub Narodnog pozorišta, koji se nalazi u zgradi nacionalnog teatra, nije deo Narodnog pozorišta, već je iznajmljen prostor.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.