Obustavljen postupak protiv Bosiljke Mladić

Izvor: Beta, 13.Jul.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen postupak protiv Bosiljke Mladić

BEOGRAD, 13. jula 2011. (Beta) - Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio je krivični postupak protiv Bosiljke Mladić, supruge haškog optuženika Ratka Mladića, za nedozvoljeno držanje oružja, pošto je on na saslušanju u Beogradu rekao da je oružje njegovo.

Prvo osnovno tužilaštvo odustalo je 8. jula od krivičnog gonjenja Bosiljke Mladić, a sve troškove sudjenja snosiće država.

Na sudjenju u sredu nisu se pojavili ni zamenik tužioca ni okrivljena, ni odbrana, iako su, kako je navela predsednica sudskog veća Vesna Adamov, svi uredno pozvani.

Ona je rekla da je dan pre nego što je tužilaštvo odustalo od gonjenja, zastupnik porodice Mladić, advokat Miloš Šaljić, molio za odlaganje postupka jer je Bosiljka Mladić dobila odobrenje da poseti supruga u Hagu.

Bosiljka Mladić se teretila za nedozvoljeno držanje puške i tri pištolja, kao i 60 puščanih metaka i 26 patrona za lovačku pušku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustavljen krivični postupak protiv Mladićeve supruge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2011

Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio je krivični postupak protiv Bosiljke Mladić, supruge haškog optuženika Ratka Mladića, za nedozvoljeno držanje oružja, pošto je on na saslušanju u Beogradu rekao da je oružje njegovo. Na današnjem sudjenju nisu se pojavili ni zamjenik tužioca ni okrivljena,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Obustavljen postupak protiv Bosiljke Mladić

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011

Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio je krivični postupak protiv Bosiljke Mladić, supruge haškog optuženika Ratka Mladića, za nedozvoljeno držanje oružja, pošto je on na saslušanju u Beogradu rekao da je oružje njegovo. ..Prvo osnovno tužilaštvo odustalo je 8. jula od kriviočnog gonjenja...

Nastavak na Studio B...

Obustavljen postupak protiv Bosiljke Mladić

Izvor: EMportal, 13.Jul.2011

Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio krivični postupak protiv Bosiljke Mladić, supruge Ratka Mladića, za nedozvoljeno držanje oružja, pošto je on na saslušanju u Beogradu rekao da je oružje njegovo.

Nastavak na EMportal...

Bosiljka Mladić nedužna

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2011

Obustavljen postupak protiv supruge generala Ratka Mladića. Tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja za oružje

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.