Izvor: Blic, 17.Nov.2021, 12:39

OSVANUO I TREĆI MURAL U NJEGOŠEVOJ Tik uz Mladića oslikan i Draža Mihajlović (FOTO)

Još jedan mural osvanuo je danas u Beogradu, opet na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića na Vračaru u centru Beograda. Posle onog posvećenom haškom osuđeniku Ratku Mladiću, i čuvenom srpskom vojskovođi Živojinu Mišiću, pojavio se i treći na kojem je oslikan četnički vođa Dragoljub Draža Mihailović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSVANUO I TREĆI MURAL U NJEGOŠEVOJ! Tik pored Mladića i vojvode nikao lik poznatog srpskog generala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021

Pored lika ispisani su i poznati stihovi..Još jedan mural osvanuo je u Beogradu, tik uz generala Ratka Mladića i vojvodu Živojina Mišića, na samom uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića, u strogom centru Beograda - na Vračaru...Pored generala i vojvode osvanuo je i đeneral Draža Mihailović....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.