Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Feb.2012, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić protiv 410 svjedoka

Tužilaštvo Haškog tribunala dokazivaće optužbe protiv generala Ratka Mladića uz pomoć izjava 410 svjedoka, navodi se u podnesku objavljenom u Hagu. Listu svjedoka Tužilaštvo je predalo kao poverljivu zbog ranijih naloga o zaštitnim mjerama za pojedine svjedoke. Od ukupnog broja svjedoka, 385 su svjedoci o činjenicama, a 25 su veštaci čiji će iskazi sa ranijih suđenja biti ponuđeni kao dokaz, prenosi Srna. Tužilaštvo procjenjuje da će mu za dokazni postupak trebati oko 200 sati. Veći broj svjedoka biće saslušan po pravilu 92, što znači da će njihova ranija svjedočenja biti ponuđena u dokaze, a u sudnici će

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić oči u oči sa oko 400 svedoka

Izvor: Mondo, 11.Feb.2012

Tužilaštvo Haškog tribunala dokazivaće optužbe protiv generala Ratka Mladića uz pomoć izjava 410 svedoka, navodi se u podnesku objavljenom u Hagu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.