Mladić odabrao sebi za branioce advokate iz Srbije i Rusije

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić odabrao sebi za branioce advokate iz Srbije i Rusije

29.06.2011. -

Bivši komandant Vojske Republike Srpske, general Ratko Mladić doneo je odluku o tome da u grupu pravnika koji će ga braniti u Međunarodnom tribunalu za bivšu Jugoslaviju uđu beogradski advokat Miloš Šalić i ruski pravnik Aleksandar Mezjaev, saoštavaju srpski mediji, pozivajući se na Šalića. Aleksandar Mezjaev je magistar pravnih nauka, docent, zamenik šefa katedre za ustavno i međunarodno pravo Akademije državne uprave u Kazanju. Prošle godine on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << već pomagao u odbrani pred Međunarodnim tribunalom poznatim srpskim poslenicima, optuženim za ratne zločine. Nije pošlo za rukom da se povežemo sa samim gospodinom Mezjaevom, mada je izbor blizak njemu saopštio za Glas Rusije da se pravnik trenutno nalazi u Moskvi, verovatno upravo povodom Mladićevog slučaja.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

EU očigledno ne planira da preda Grčku

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2011

29.06.2011. -..Izbor izjava vodećih evrospkih i američkih finansijskih autoriteta o žalosnoj sitauciji u Grčkoj objavio je nemački list Menadžer magacin. Državni dug od 330 milijardi evra nije šala. I do kraja godine on može da se uveća sa 140 do 165% unutrašnjeg bruto proizovda, što takođe...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.