Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2020, 18:12

Mladić još nije prebačen u bolnicu van haškog pritvora

BEOGRAD - Odbrana bivšeg načelnika Generalštaba vojske Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića tražila je da general bude prebačen u bolnicu u Hagu van haškog pritvora, kako bi dobio adekvatan medicinski tretman zbog stalnog pogoršanja zdravstvenog stanja, ali to se još nije desilo.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Odbrana traži hitan premeštaj Mladića u bolnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2020

Branioci nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića ponovili su danas zahtev Mehanizmu za krivične sudove u Hagu da se on hitno premesti u bolnicu zbog teškog zdravstvenog stanja...Oni takođe traže da se objavi njegova kompletna medicinska dokumentacija, kao i da se preduzmu neophodni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.