MLADIĆA ODAO OTISAK PRSTA!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2011, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆA ODAO OTISAK PRSTA!

BEOGRAD - Analiza DNK nije rađena! Genetičar, doktor Oliver Stojković s Instituta za sudsku medicinu izjavio je za Kurir da su bezbednjaci za samo pet minuta potvrdili identitet Ratka Mladića.

BEOGRAD - Analiza DNK nije rađena!

Genetičar, doktor Oliver Stojković s Instituta za sudsku medicinu izjavio je za Kurir da su bezbednjaci za samo pet minuta potvrdili identitet Ratka Mladića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Analiza DNK u ovom slučaju bila je nepotrebna jer je čovek živ, nije menjao lični opis, a zahvaljujući otisku prsta, potvrđeno je da se radi o Mladiću. Ako bi neko izričito naložio takvu analizu, ona bi bila urađena uzimanjem brisa iz grla i njegovim upoređivanjem s uzorcima Mladićevog sina i supruge - objašnjava za Kurir dr Stojković.

Da analiza DNK zaista nije rađena, potvrdio je i dobro obavešteni izvor Kurira.

- Medicinski tehničar je sve vreme bio prisutan i spreman da uzme uzorak za analizu DNK, ali za tim nije bilo potrebe. Uhapšeni je rekao svoje ime i prezime, što je potvrđeno i upoređivanjem otisaka prsta, pa su dodatne analize bile suvišne - rekao je naš izvor.

(K. M.)
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.