Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Dec.2009, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Podneću ostavku u Akcionom timu

Koordinator Akcionog tima za lociranje i hapšenje haških  optuženika Rasim Ljajić izjavio je da će, kao što je i najavio, podneti ostavku na tu funkciju zbog loše procene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja ove godine. "Ne mogu sebe da zamislim
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Podneću ostavku zbog loše procene"

Izvor: B92, 23.Dec.2009

Beograd -- Koordinator Akcionog tima za hapšenje haških optuženika Rasim Ljajić kaže da će podneti ostavku zbog loše procene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja 2009... On je za "Politiku" rekao da mora da snosi odgovornost za to što je rekao da će Mladić do kraja godine biti u Hagu,...

Nastavak na B92...

Ljajić podnosi ostavku zbog loše procene o Mladiću?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Dec.2009

Koordinator Akcionog tima za lociranje i hapšenje haških optuženika Rasim Ljajić izjavio je da će podneti ostavku na to mesto isključivo zbog loše procene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja ove godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ljajić: Podneću ostavku zbog loše procene

Izvor: EMportal, 23.Dec.2009

Koordinator Akcionog tima za hapšenje haških optuženika Rasim Ljajić izjavio da će podneti ostavku na to mesto isključivo zbog loše procene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja godine.

Nastavak na EMportal...

Srbija: Rasim Ljajić ne odustaje od ostavke

Izvor: Cafe.ba, 23.Dec.2009

Koordinator Akcionog tima za lociranje i hapšenje haških optuženika Rasim Ljajić izjavio je da će, kao što je i najavio, podnijeti ostavku na ovu funkciju zbog loše procjene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja godine.

Nastavak na Cafe.ba...

Ljajić najavio ostavku u Akcionom timu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Dec.2009

BEOGRAD, 22. decembra 2009. (Beta) - Koordinator Akcionog tima za lociranje i hapšenje haških optuženika Rasim Ljajić izjavio je da će podneti ostavku na to mesto isključivo zbog loše procene da će Ratko Mladić biti uhapšen do kraja ove godine. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.