Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2021, 12:14

Đilas o presudi Mladiću: U Srebrenici počinjen strašan zločin

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas komentarišući presudu doživotnog zatvora bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, izjavio je danas da je se u Srebrenici dogodio "strašan zločin u kojem je u ubijeno više hiljada ljudi", a da počinioci treba da odgovaraju.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JE ZA ŽIVOTA PODIGAO SPOMENIK MLADIĆU U RODNOM MESTU: Evo šta je bivši rukometni as Vlada Mandić rekao o presudi zemljaku!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2021, 11:31

Hag je opet, po ko zna koji put, dokazao da je to sud samo za Srbe i srpska kasapnica, ali to su naši vekovni dušmani i nismo ništa drugo ni mogli očekivati. Ali, njihove marionete i sluge Tadić i Đilas, koji su tada uhapsili i prodali našeg generala će ostati zapamćeni u istoriji kao izdajnici!...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.