ADVOKAT RATKA MLADIĆA OTKRIO: Zdravstveno stanje generala KRITIČNO, ne daju da iznesemo informacije i obavestimo javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 23:37

ADVOKAT RATKA MLADIĆA OTKRIO: Zdravstveno stanje generala KRITIČNO, ne daju da iznesemo informacije i obavestimo javnost!

Mladićevo stanje se naglo pogoršalo posle operacije debelog creva pre oko dva meseca. Porodica tvrdi da i dalje ima unutrašnje krvarenje, i da se od njih krije medicinska dokumentacija.

Advokat Ratka Mladića Branko Lukić potvrdio je da je nekadašnji general Vojske Republike Srpske teško bolestan, i da mu se zdravstveno stanje svakodnevno pogoršava.

- General Mladić je već duže vreme u vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lošem zdravstvenom stanju, a u poslednje vreme ono se pogoršavalo zbog operacije koja je urađena u pritvorskoj jedinici. Mislimo da ne dobija pravilnu terapiju, i zato smo tražilii smo lečenje u Srbiji i Rusiji. To nije dozvoljeno, dok se Mladićevo stanje se svakodnevno pogošrava. - istakao je on i dodao:

- Nama je problem što ne smemo da otkiovamo detalje dok se ne dozvoli da ide u javnost, dakle blokiraju nas da iznesemo sve informacije i obavestimo javnost u potpunosti - rekao je Lukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ADVOKAT TVRDI DA JE RATKO MLADIĆ KRITIČNO "Lekari ne mogu da zaustave unutrašnje krvarenje"

Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 12:15

Zdravstveno stanje osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića je kritično zbog unutrašnjeg krvarenja nakon operacije debelog creva pre dva meseca, kaže za "Klix.ba" njegov advokat Miodrag Stojanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.