Vlada donosi odluku o interventnom uvozu ulja

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada donosi odluku o interventnom uvozu ulja

Vlada Srbije doneće sutra odluku o interventnom uvozu 20.000 tona jestivog ulja u cilju stabilizacije tržišta te životne namirnice, najavio je ministar spoljne i unutrašnje trgovine i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić.

Prema njegovim rečima, ministarstvo finansija i privrede, poljoprivrede i trgovine pripremaju zajedničku odluku o privremenom ukidanju carina na uvoz ulja, kao i šećera i mleka u prahu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbija uvozi 20.000 tona ulja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2012, 10:00

BEOGRAD -..Vlada Srbije doneće danas odluku o interventnom uvozu 20.000 tona jestivog ulja u cilju stabilizacije tržišta te životne namirnice, najavio je ministar spoljne i unutrašnje trgovine i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić...Ministar Ljajić je gostujući na Radio televiziji Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.