U Aranđelovcu sa G17 plus

Izvor: Kurir, Tanjug, 16.Mar.2010, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Aranđelovcu sa G17 plus

NOVI SAD - Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić najavio je da će ta stranka na predstojećim izborima u Aranđelovcu učestvovati zajedno sa G17 plus i koalicijom „Zajedno za Šumadiju“ Veroljuba Stevanovića, ali je dodao da njihov strateški partner ostaje Demokratska stranka i njen lider Boris Tadić, prenosi Tanjug. On je zadovoljan neočekivano dobrim rezultatom nedavnih vanrednih izbora u Negotinu, gde je SDPS prvi put nastupio samostalno i osvojio 6,3 odsto glasova, ušao u lokalni parlament i obezbedio učešće u novoj vlasti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDPS u Aranđelovcu u koaliciji sa G17 plus

Izvor: Glas javnosti, 15.Mar.2010, 14:21

NOVI SAD - Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić najavio je da će ta stranka na predstojećim izborima u Aranđelovcu učestvovati zajedno sa G17 plus i koalicijom "Zajedno za Šumadiju" Veroljuba Stevanovića, ali je dodao da njihov strateški partner ostaje Demokratska stranka...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.