Izvor: Beta, 08.Nov.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje jataka nije novi uslov Haga Srbiji

BEOGRAD, 8. novembra 2011. (Beta) - Pitanje sprovodjenja istrage u slučaju jataka bivših haških begunaca nije novi uslov Haškog tribunala Srbiji, ali taj sud očekuje od nadležnih organa u Beogradu njegovo razrešenje.

To je saopšteno u utorak uveče iz Nacionalnog saveta Srbije za saradnju sa Tribunalom u Hagu posle sastanka predsednika tog saveta Rasima Ljajića i glavnog haškog tužioca Serža Bramerca.

Ljajić i Bramerc su ..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jataci bjegunaca nisu novi haški uslovi

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2011

BEOGRAD - Predsjednik Nacionalnog savjeta Srbije za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić i haški tužilac Serž Bramerc konstatovali su danas da pitanje sprovođenja istrage u slučaju mreže pomagača bivših haških bjegunaca ne predstavlja novi uslov Tribunala Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pitanje jataka nije novi uslov Haga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2011, 00:01

BEOGRAD -..Pitanje sprovođenja istrage u slučaju jataka bivših haških begunaca nije novi uslov Haškog tribunala Srbiji, ali taj sud očekuje od nadležnih organa u Beogradu njegovo razrešenje...To je saopšteno večeras iz Nacionalnog saveta Srbije za saradnju sa Tribunalom u Hagu posle sastanka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jataci nisu novi uslov Haga

Izvor: Radio 021, 09.Nov.2011

Pitanje sprovođenja istrage u slučaju jataka bivših haških begunaca nije novi uslov Haškog tribunala Srbiji, ali taj sud očekuje od nadležnih organa u Beogradu njegovo razrešenje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.