Ovogodišnji  Sajma turizma  je po svim pokazateljima bio rekordan

Izvor: Beta Video, 24.Feb.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovogodišnji Sajma turizma je po svim pokazateljima bio rekordan

BEOGRAD, 24. februara 2015. (Beta) - Rekordna poseta ovogodišnjeg Sajma turizma od blizu 70.000 ljudi i odlična ski sezona na planinskim centrima ukazuju na to da Srbija ove godine može ostvariti prihod od turizma veći od 1,2 milijarde dolara, ocenio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJajić: Izuzimanje roditeljskog dinara iz postupka javnih nabavki

Izvor: Beta Video, 24.Feb.2015

BEOGRAD - Drugi predlog za povećanje broja dece na odmoru u turističkim centrima, te i turističkog prometa je se ``roditelski dinar`` izuzme iz postupka javnih nabavki, rekao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljaljic i dodao da za to ima podršku Ministarstva finasija. (CH6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.