Misija MMF nastavila reviziju aranžmana razgovorima u NBS

Izvor: Beta, 25.Avg.2010, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija MMF nastavila reviziju aranžmana razgovorima u NBS

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) - Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) nastavila je danas razgovore u Narodnoj banci Srbije u okviru pete revizije stend-baj kreditnog aranžmana, vrednog oko tri milijarde evra.

Kako je agenciji Beta rečeno u NBS, revizija tog aranžmana je nastavljena razgovorima na ekspertskom nivou u centralnoj banci.

Prema najavama iz Vlade Srbije, predstavnici MMF-a sutra će razgovarati sa potpredsednikom srpske vlade Jovanom Krkobabićem i ministrom rada i socijalne politike Srbije Rasimom Ljajićem.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF nije spreman da odmrzne zarade

Izvor: B92, 26.Avg.2010, 09:50

Beograd -- MMF nije spreman da dozvoli odmrzavanje plata i penzija do kraja godine, ocena je srpskih zvaničnika koji su učestvovali u pregovorima...Plate i penzije će ostati zamrznute do kraja godine, utisak je svih zvaničnika koji su od ponedeljka seli za sto sa MMF-om...Uprkos tome, ministar Mlađan...

Nastavak na B92...

MMF sa Krkobabićem i Ljajićem

Izvor: Šumadija Press, 26.Avg.2010

Misija MMF danas se sastaje sa potpredsednikom Vlade Srbije Jovanom Krkobabićem i ministrom rada i socijalne politike Rasimom Ljajićem.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.