Ljajić ponovo zadužen za Hag

Izvor: RTS, 11.Sep.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić ponovo zadužen za Hag

Imenovan novi sastav Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom, na čijem čelu je ponovo Rasim Ljajić. Na funkciju pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse imenovan Jova Mijakovića, a Jasminka Todorov za pomoćnika za materijalne resurse.

Vlada Srbije razrešila je dužnosti dosadašnji sastav Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom i imenovala novi, na čijem čelu je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rasim Ljajić.

Iz dosadašnjeg sastava Saveta, član je i dalje premijer Ivica Dačić i sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milorad Todorović.

Novi članovi su ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković i pomoćnik ministra Milisav Čogurić, kao zamenik člana, pomoćnik ministra odbrane Miroslav Jovanović i sekretar tog ministarstva Biljana Babić, kao njegov zamenik.

Ispred Ministarstva spoljnih poslova član je državni sekretar Vera Mavrić, a zamenik kozastupnik Srbije pred Međunarodnim sudom pravde Vladimir Cvetković.

Vlada je takođe imenovala Jovu Mijakovića na funkciju pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse, a Jasminku Todorov za pomoćnika za materijalne resurse, objavljeno je na Internet sajtu Vlade.

Na istoj sednici, održanoj 6. septembra, konstatovane su ostavke na funkcije pomoćnika ministra odbrane Iliji Pilipoviću i Srbislavu Cvejiću.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.