Ljajić: Šest ponuda za Telekom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Šest ponuda za Telekom

Potpredsednik Vlade i ministar za telekomunikacije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da je stiglo šest ponuda za privatizaciju Telekoma Srbije.

"Mi smo prezadovoljni takvim interesovanjem. Pre četiri godine kada smo pokušali da proamo Telekom bila je samo jedna ponuda i ona nije bila zadovoljavjuća, nedavno su Slovenci pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prodaju svoj Telekom i bio je sao jedan ponuđač, pa je i on odustao", naveo je.

On je u emisiji Pravi ugao Radio televizije Vojvodine rekao da ne može da kaže ko je dostavio ponude za kupovinu većinskog udela u srpskoj državnoj telekomunikacionoj kompaniji, ali je naveo da je od je sedam zainteresovanih potencijanih kupaca koji su podneli neobavezujuće ponude sam jedan odustao.

Ljajić je rekao da će u narednih 14 dana privatizacioni savetnik za Telekom, francuska firma Lazard, analizirati ponude i videti da li su u njima ispununjeni uslovi tendera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRIVATIZACIJA TELEKOMA Stiglo šest ponuda

Izvor: Blic, 16.Nov.2015

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar za telekomunikacije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da je stiglo šest ponuda za privatizaciju Telekoma Srbije...On je rekao da ne može da kaže ko je dostavio ponude za kupovinu većinskog udela u srpskoj državnoj telekomunikacionoj kompaniji, ali je naveo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.