Ljajić: Raste broj siromašnih u Srbiji

Izvor: Studio B, 07.Dec.2010, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Raste broj siromašnih u Srbiji

U Srbiji, usled posledica svetske ekonomske krize, raste broj siromašnih građana, izjavio je večeras ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

"Sada stižu efekti globalne krize. Mi ove godine imamo 70.000 više onih koji žive ispod linije siromaštva, nego što je bilo prošle godine", izjavio je Ljajić na televiziji B92.

On je poručio da pomoć naujgroženijim stanovnicima nije posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << samo za ministarstvo rada i socijalne politike, već za celu vladu.

Ljajić je podsetio da su rebalansom budzeta za 2010. godinu predviđena sredstva od 850 miliona dinara za pomoć najsiromašnijim opštimana u Srbiji.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Siromaštvo raste zbog krize

Izvor: B92, 07.Dec.2010

Beograd -- U Srbiji, usled posledica svetske ekonomske krize, raste broj siromašnih građana, izjavio je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić..."Sada stižu efekti globalne krize. Mi ove godine imamo 70.000 više onih koji žive ispod linije siromaštva, nego što je bilo prošle godine",...

Nastavak na B92...

Cela vlada angažovanan na saniranju šteta

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 10:04

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić rekao je da je na saniranju štete od nedavnih elementarnih nepogoda, ali i posledica globalne ekonomske krize, angažovana cela vlada, a ne samo jedno, resorno ministarstvo...On je sinoć naveo da ove godine ima oko 70.000 više onih koji žive ispod...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.