Ljajić: Poziv na bojkot popisa doživeo fijasko

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Poziv na bojkot popisa doživeo fijasko

Prema rečika ministra Rasima Ljajića, u Novom Pazaru od jutros do podneva samo jedan građanin je odbio popisivače.

Poziv na bojkot popisa stanovništva u Srbiji koji je upućen Bošnjacima doživeo je fijasko, rekao je danas ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Prema izveštaju, u Novom Pazaru od jutros do podneva samo jedan građanin je odbio da se izjasni, rekao je Ljajić tokom posete Domu za stara lica u beogradskom naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Voždovac.

Haljimi: Bojkotovaćemo popis!

Počeo popis u Srbiji

Vojvođani ili Srbi - pitanje je sad

"Građani su pokazali da su politički i na svaki drugi način zreli i da je popis u njihovom interesu", rekao je Ljajić, uz ocenu da će se najveći broj Bošnjaka izjasniti i uzeti učešće u popisu.

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić pozvao je Bošnjake u Srbiji na bojkot popisa stanovništva i imovine, koji je danas počeo.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.