Ljajić: Do kraja meseca personalne promene u Vladi

Izvor: Politika, 16.Feb.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Do kraja meseca personalne promene u Vladi

BEOGRAD – Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je danas da će do kraja meseca doći do personalnih promena u vladi i dodao da nije siguran da li će biti spajanja, odnosno ukidanja nekih ministarstava.

„Sada je više nego jasno da će biti personalnih promena u vladi”, rekao je Ljajić novinarima posle konferencije „Izlazak iz ekonomske krize”.

On je kazao da nije siguran da li ima vremena za rekontrukciju vlade onako kako je prvobitno zamišljena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << a koja podrazumeva smanjivanje broja članova kabineta i spajanje, odnosno ukidanje ministarstava, ali da je više nego izvesno da će biti novih kadrovskih rešenja.

Ljajić nije mogao da navede kada će doći do sastanka tri stranke vladajuće koalicije.

„Pretpostavljam da će svakoj stranci biti ostavljeno da, u onom obimu u kome participira u vlasti, predloži promene, uz ocene koje će premijer Mirko Cvetković dati o radu pojedinačnih ministarstava”, istakao je Ljajić.

On je kazao da kriza u vladajućoj koaliciji nije dugo trajala i dodao da to neće narušiti ispunjavanje obaveza koje podrazumevaju ubrazanje evropskih integracija i borbu protiv siromaštva na unutrašnjem planu.

Komentarišući svoj resor, Ljajić je rekao da je spreman da se povuče sa mesta ministra, ali i da čuje sve kritike i sugestije za rad.

On je naveo da, iako svakodnevno razgovara sa premijerom Cvetkovićem o problemima sa kojima se suočava, do sada sa njim nije razgovarao o radu svog ministarstva.

Tanjug

objavljeno: 16.02.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.