LJAJIĆ OČEKUJE MANJU I EFIKASNIJU VLADU

Izvor: Kurir, 17.Nov.2010, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJAJIĆ OČEKUJE MANJU I EFIKASNIJU VLADU

BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izrazio je danas očekivanje da bi Srbija početkom sledeće godine mogla da ima manju i efikasniju vladu. Ljajić je rekao da ima prostora da vlada bude manja, efikasnija i jeftinija i podsetio da je

BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izrazio je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << očekivanje da bi Srbija početkom sledeće godine mogla da ima manju i efikasniju vladu. Ljajić je rekao da ima prostora da vlada bude manja, efikasnija i jeftinija i podsetio da je on pitanje rekonstrukcije pokrenuo pre godinu dana.

Prema njegovim rečima, mnoge evropske zemlje su polovinom mandata rekonstruisale vladu kako bi doprinele poboljšanju njenog rada.

"Smatram da ćemo ući u proces rekonstrukcije i na početku naredne godine imati manju i efikasniju vladu", rekao je Ljajić, napomenuvši da očekuje da će razgovori o toj temi početi nakon izbornih skupština Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije.

Ministar je dodao da bi on bilo kojoj koalicionoj stranci ustupio mesto, bez ikakve političke kompenzacije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.