Izvor: YU-Build.rs, 20.Dec.2010, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granski kolektivni ugovor za građevinarstvo (Biznis)

Kolektivni ugovor za građevinarstvo i industriju građevinskog materijala Srbije potpisaće reprezentatitivni sindikati i Unija poslodavaca Srbije (UPS). Svečanom potpisivanju granskog kolektivnog ugovora za ovu privrednu granu prisustvovaće i ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građevinari potpisali poseban kolektivni ugovor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2010

BEOGRAD -..Sindikat radnika građevinarstva i industrije građevinskog materijala Srbije i Unija poslodavaca potpisali su danas poseban kolektivni ugovor kojim se određuje nivo zarada i ostalih davanja prema radnicima, obaveze poslodavaca, ali i radnika proistekle iz zakona o radu, rekao je Tanjugu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dulić pustio u rad uređaj za prečišćavanje vode u fabrici Umka

Izvor: EMportal, 20.Dec.2010

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić pustio je danas u rad novi uređaj za prečišćavanje voda u Fabrici kartona Umka.

Nastavak na EMportal...

Dulić pustio u rad uređaj za prečišćavanje vode u fabrici Umka

Izvor: Capital.ba, 20.Dec.2010

BEOGRAD, Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić pustio je danas u rad novi uređaj za prečišćavanje voda u Fabrici kartona Umka. 'Nema bolje potvrde o ispravnosti ekoloških standarda od ovog što smo danas vidjeli', naveo je Dulić nakon puštanja u rad tog uređaja za flotaciju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.