Dragić arhivirao povredu, vraća se u Italiju

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragić arhivirao povredu, vraća se u Italiju

Slovenački internacionalac Zoran Dragić vraća se u Italiju gde će pokušati da se izbori za novi ugovor.

Povreda koja je Zorana Dragića (29, 196 cm) u prethodnoj sezoni odvojila je slovenačkog košarkaša od terena na gotovo godinu dana.

Sada kada je Ahilova tetiva zalečena vreme je da Dragić krene u potragu za novim angažmanom, a prva stanica biće mu Trst.

Bivši član Finiks Sansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Majami Hita pokušaće da se izbori za ugovor u pomenutom italijanskom klubu, prenosi specijalizovani portal "Sportando".

Dragić je od 2015. godine nastupao za evroligaše, branio je boje Himkija, Armanija i Anadolu Efesa, pa mu sada ostaje da do kraja sezone pronađe formu i leto dočeka spreman za neki ozbiljniji angažman.
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Iznenađujuća destinacija za Zorana Dragića

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2019

Zoran Dragić ima novi klub, zvanično se pridružio Almi iz Trsta, italijanskom klubu. Moramo da priznamo, iznenađujuća vest. Kako se ističe, Dragić je došao u ovaj tim kako bi se vratio u takmičarsku formu jer nije igrao skoro godinu dana posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata. Da li...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.