Zlostavljanje životinja: U Prokuplju pronađeni dvilji štiglići i kavez za hvatanje ptica

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2022, 15:55

Zlostavljanje životinja: U Prokuplju pronađeni dvilji štiglići i kavez za hvatanje ptica

Pripadnici MUP-a, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, koja je osnovana po naređenju ministra Aleksandra Vulina, u saradnji sa Policijskom upravom Prokuplje, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubijanje i zlostavljanje životinja i nezakonit lov.

Policija je danas prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Prokuplju pronašla četiri divlje ptice štiglić, kao i posebno napravljen kavez za hvatanje ptica.

Štiglići su pušteni na slobodu, a protiv pedesetčetvorogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.