Uz lažnu legitimaciju, iznudili 60 hiljada dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Dec.2021, 11:24

Uz lažnu legitimaciju, iznudili 60 hiljada dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su D. V. (1987), M. I. (1988) i O. T. (1974) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

D. V. se sumnjiči da se lažno predstavio četrdesetdvogodišnjem muškarcu koristeći falsifikovanu službenu legitimaciju, a potom sa M. I. i O. T. zahtevao da mu na račun jednog od njih najpre uplati 60.000 dinara, kao i da im u narednih šest >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << meseci uplaćuje novac u ukupnom iznosu od 5.000 evra.

Četrdesetdvogodišnji muškarac im je na račun uplatio 60.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu,  privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog ARSENALA ORUŽJA koji je krio u kući

Izvor: Blic, 04.Dec.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. S. (52) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.