U Prokuplju do sada predato 7 lista za lokalne izbore

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prokuplju do sada predato 7 lista za lokalne izbore

Opštinska izborna komisija do sada je prihvatila liste SNS-a, DS-a, SPS-a i Crnogorske partije, dok je koaliciji DSS - Dveri - Toplička unija, Ruskoj partiji i koaliciji SDS - LDP - LS dat rok od 48 sati za otklanjanje nepravilnosti.

Koaliciju oko SPS-a kao prvi na listi “Ivica Dačić - SPS - JS - Dragan Marković Palma“ predvodi Saša Stanojević, predsednik prokupačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << socijalista.

Manjinsku Crnogorsku partiju koja će na lokalnim izborima biti pod brojem 4 potpisima je podržalo 787 birača, a nosilac liste sa 19 kandidata za odbornike je lokalni preduzetnik Jovica Joksimović.

Za podršku ovim listama nedostaju još pravno valjane izjave birača - rekla je Jasenka Bulajić, predsednik Opštinske izborne komisije.

Prokupački lokalni parlament broji 55 odbornika, a rok za predaju lista sa odborničkim kandidatima za predstojeće izbore ističe 8. aprila.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Izbori,   Srpska Napredna Stranka,   Dveri

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS-JS: U Nišu avioni na svakih pola sata

Izvor: B92, 29.Mar.2016

Predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik JS Dragan Marković pozvali su u Nišu sve građane da na predstojećim izborima glasaju za kolaciju SPS-JS...Oni su obećali da će njihova pobeda na predstojećim izborima značiti ekonomski oporavak Niša i čitavog juga Srbije, otvaranje novih radnih mesta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.